Proiectele noastre

Cele mai recente proiecte

Placi betonate

Turnare placa betonata - poligon militar Cincu​

Proiectul “Turnare Placă Betonată – Poligon Militar Cincu” constă în dezvoltarea și implementarea unei plăci betonate de calitate superioară pe teritoriul poligonului militar din localitatea Cincu. Această placă va servi drept suprafață solidă și stabilă pentru diverse activități militare, inclusiv exerciții tactice, antrenamente cu vehicule și manevre ale trupelor.

Terasamente, fundatii

Fundatii hala industriala Oradea​

Proiectul nostru a constat în realizarea complexă a infrastructurii pentru o hală industrială situată în Oradea. Echipa noastră a gestionat cu succes etapele critice ale proiectului, concentrându-se pe trei aspecte esențiale: terasamente, fundații și pardoseli.

Pentru terasamente, am efectuat un studiu detaliat al terenului, identificând necesitățile specifice ale zonei și punând în aplicare soluții adecvate pentru a asigura stabilitatea și suportul optim al terenului în vederea construirii halei. Am utilizat tehnologii moderne pentru nivelare și compactare, având grijă să respectăm normele de mediu și să garantăm rezistența pe termen lung a terasamentelor.

Rigole

Rigole pod Braila​

Realizare rigolelor la bretelele de colectare a podului consta în implementarea unui sistem de drenaj eficient pentru a gestiona și colecta apele pluviale sau scurgerile în zona respectivă. Rigolele sunt construite pentru a asigura o evacuare rapidă și controlată a apei, contribuind astfel la prevenirea inundațiilor și la menținerea infrastructurii în stare bună.

Proiectul include analiza topografică a terenului, proiectarea rigolelor, instalarea sistemului de drenaj și asigurarea durabilității în condiții variate de mediu.

Rigole

Rigola trapezoidala centura Beiusului

Proiectele de rigole în contextul centurilor orașelor sunt adesea legate de gestionarea apelor pluviale și asigurarea unui drenaj adecvat pentru a preveni inundațiile.

Rigolele sunt canale sau șanțuri adânci care sunt proiectate să colecteze și să dirijeze apele pluviale departe de zonele locuite sau de infrastructură.

Rigole

Rigola acostament centura Sf Gheorghe

Proiectul  presupune implementarea unor sisteme de drenaj sau rigole pe acostamentul drumului pentru a gestiona eficient apele pluviale și pentru a preveni acumularea excesivă de apă pe șosea. Rigolele pot fi proiectate pentru a colecta și dirija apa departe de carosabil, menținând astfel integritatea infrastructurii rutiere și prevenind deteriorarea acesteia în condiții meteorologice nefavorabile.

Implementarea acestui tip de proiect implică o analiză detaliată a topografiei locale, a precipitațiilor medii, a gradientului drumului și a altor factori care pot influența eficiența sistemului de drenaj. Rigolele pot fi construite din materiale durabile și rezistente la condiții meteo extreme pentru a asigura o funcționare eficientă pe termen lung.

Pardoseli

Hornbach Oradea

Proiectele de pardoseli industriale în magazinele de materiale de construcții includ instalarea sau renovarea pardoselilor pentru a satisface standardele de durabilitate, siguranță și rezistență necesare în medii industriale.

Aceste pardoseli sunt proiectate pentru a rezista la trafic intens, a proteja împotriva uzurii și a oferi o suprafață ușor de întreținut.

Calitate superioară sub fiecare pas! Pardoseli industriale de excepție pentru afacerea ta

Suntem aici pentru a te ajuta și pentru a răspunde întrebărilor tale