Armarea pardoselii industriale

Armarea pardoselii

Se stie ca betonul rezista foarte bine la compresiune dar are o rezistenta mica la intindere iar pe suprafata pardoselilor industriale apar atat  tensiuni  de intindere cat si de contractie. Pentru a imbunatati aceasta deficienta, rezistenta pardoselilor este sporita in functie  de nevoile specifice fiecarei pardoseli, prin incorporarea armaturii cantitatea fiind stabilita in urma efectuarii calculului de rezistenta.

Spre deosebire de alte parti ale unei constructii, la pardoselile industriale din beton armat, putem folosi atat armarea clasica cu plasa sudata, care poate fi montata  simpla sau dubla, cat si armarea dispersa, care se obtine prin dispersarea  unei cantitati de fibra  metalica sau polipropilena, raportata la cantitatea volumetrica a betonului, amestecul facandu-se direct din statia de betoane.

Acestea doua tipuri de armare  pot fi folosite atat individual cat si mixt, in functie de incarcarile specifice fiecarei pardoseli, scopul fiind atingerea rezistentei necesare, obtinuta la un pret de cost cat mai avantajos.

armarea-betonului-05

Calitate superioară sub fiecare pas! Pardoseli industriale de excepție pentru afacerea ta

Suntem aici pentru a te ajuta și pentru a răspunde întrebărilor tale