Reabilitare pardoseli vechi

Datorita experientei si a cunostintelor acumulate, putem oferi consultanta in reconditionarea pardoselilor industriale vechi.

Pentru reconditionarea unei pardoseli vechi se pot alege diferite sisteme de executie, bazate pe diferite materiale folosite ca strat de acoperire: sisteme epoxidice, sisteme poliuretanice, suprabetonare, strat de uzura “wet to dry”, slefuire beton, acoperire cu (gresie,parchet,mocheta), sisteme pvc, tratare cu acizi, imbracaminti cementoase subtiri, pardoseli suprainaltate, sisteme sportive…

Solutia aleasa difera de la caz la caz si depinde de multe variabile: buget, starea pardoselii vechi, noua destinatie, functionalitate, interferentele pardoselii noi cu structura si echipamentele existente.


        

Tinand cont de toate aspectele descrise mai sus, fiecare lucrare avand particularitatile ei, solutia de reparatie este diferita de la o pardoseala la alta, astfel incat sa acopere cat mai bine nevoile clientului.

Din experienta noastra, peste 80% din solutiile alese pentru reconditionarea pardoselilor industriale vechi direct de catre beneficiari, fara o consultare prealabila a unui specialist, sunt gresite, ducand la costuri ridicate si functionalitate deficitara.

Deoarece executam o gama larga de pardoseli industriale, colaboram cu diferiti furnizori de materiale, putand oferi solutia optima de reparatie pentru situatia dumneavoastra, astfel incat sa implinim la maxim toate variabilele de care depinde buna functionalitate a unei pardoseli industriale vechi.