Pardoseli elicopterizate

Executia de Pardoseli industriale cu stratul de uzura realizat din mortare de presarare finisate mecanizat, constituie principalul nostru obiect de activitate.

    

Acest tip de pardosea este cel mai agreat sistem pentru realizarea unei pardoseli noi, deoarece se obtine cu cele mai mici costuri, este foarte rezistent, are un design foarte placut, putandu-se executa intr-o gama variata de culori, calitati care ii garanteaza succesul atat in domeniul industrial cat si in destinatii mai exclusiviste cum ar fi showroom-uri sau magazine de retail.

Durabilitatea unei pardoseli industriale, este asigurata de calitatea si cantitatea materialelor folosite ca strat de uzuraclasa betonului folosit ca suport, impreuna cu o armare corespunzatoare incarcarilor specifice acelei locatii, executia corespunzatoare si buna intretinere in raport cu conditiile de trafic la care este supusa.

Pentru aplicarea stratului de uzura se pot folosi doua metode diferite si anume:

Metoda uscat pe umed care permite incorporarea unei cantitati de 3-6 kg/mp de cuart aplicat uscat prin presarare cu caruciorul in doua straturi succesive pe betonul proaspat, grosimea stratului de uzura fiind aproximativ 2-3 mm.

        

Metoda umed pe umed care permite aplicarea unei cantitati mari de cuart 10-20kg/mp, sub forma de pasta uniform omogenizata, care se niveleaza pe longrine cu inaltimea egala cu grosimea stratului de uzura care de regula are pana la 10mm, acest sistem fiind folosit la pardoselile cu trafic foarte intens.

Finisarea ambelor sisteme se executa mecanizat, o atentie deosebita fiind necesara pentru pardoselile colorate, in special cele cu nuante mai deschise.